Loading...

Kattava tuotevalikoima

Röyskö tarjoaa asiantuntevan ja ammattitaitoisen palvelun lisäksi markkinoiden parhaat tuotteet, laitteet ja välineet. Alan uutuudet otetaan aina ensin koekäyttöön omassa maalaamossa, joten tiedämme täsmälleen myymiemme tuotteiden ominaisuudet päivittäisen käytännön kokemuksen perusteella. Myymme vain tuotteita, jotka olemme itse todenneet toimiviksi.

Kattavasta valikoimastamme löytyy mm. PPG-automaalit, Nor-Maali teollisuusmaalit ja pinnoitteet sekä Eskaro-rakennusmaalit. Saat saman katon alta kaikki auto- ja teollisuusmaalaukseen tarvittavat maalit, välineet ja tarvikkeet. Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy suoraan hyllystä, tilaamme sen sinulle. Kattavan yhteistyökumppaneidemme verkoston ansiosta asiakkaillamme on yksi Suomen laajimmista ammattikäyttöön tarkoitettujen maalaustarvikkeiden valikoimista käden ulottuvilla.

Myymälämme Joutsenon Asentajantiellä on sijainniltaan erinomainen myös raskaammalla kalustolla liikuttaessa. Pääset ajamaan vaikka suoraan pihaan. Tervetuloa palveltavaksi Röysköön!

Pyydä tarjous

Teollisuusmaalien hinnasto

Katso tästä Röysköllä myynnissä olevien Nor-Maalin teollisuusmaalien nettohinnasto. 

Lataa hinnasto

 

Tuotemerkit


Voinko auttaa?

Lähetä meille kysymys, tarjouspyyntö tai viesti oheisella lomakkeella. Vastaamme kyselyihin mahdollisimman nopeasti. Voit myös soittaa suoraan Samille puh. 040 540 1158 arkisin klo 9-16.

 
1 Start 2 Complete
Syötä tähän kenttään numeroina satayksi.